Sunday, September 16, 2012

Kush pi duhan, fle pak dhe keq

Pirja e duhanit dihet tashmë prej kohësh që është e dëmshme, pasi shkakton një sërë sëmundjesh dhe ju shkurton jetën.

Por, sipas një studimi gjerman, tashmë kini një motiv më shumë për të lënë duhanin, nëse e pini. Kjo, pasi sipas këtij studimi, përveç të tjerave, duhani ju dëmton edhe gjumin. Ata që pinë duhan, flenë më pak dhe më keq se njerëzit që nuk pinë.
dajhadjkhdsa